Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ...O ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει ευθέως Σαμαρά ...




-Σηκώνει το θέμα της απόλυσης εκπαιδευτικού, που έπιασε το γιο του Πρωθυπουργού να αντιγράφει.-Με αποκαλύψεις για την επαγγελματική δραστηριότητα της οικογένειας Τσίπρα, απειλεί από την πλευρά του, το Μαξίμου.
Κερδίζει έδαφος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η πρόταση για σκλήρυνση της στάσης του κόμματος απέναντι στον Πρωθυπουργό, που τον θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνο αν όχι καθοδηγητή των συκοφαντικών επιθέσεων κατά του κόμματος τους.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου τέθηκε το ζήτημα της απόλυσης της εκπαιδευτικού κ.Ευφροσύνης Μπουλούτα από το Κολλέγιο Αθηνών στο οποίο εργαζόταν επί σειρά ετών.
Όπως υποστηρίζει η εκπαιδευτικός, η απόλυσή της έγινε λόγω του ότι μονόγραψε την κόλλα του γιου του κ.Σαμαρά, επειδή τον συνέλαβε να αντιγράφει, κατά τη διάρκεια των ενδοσχολικών εξετάσεων του Ιουνίου του 2012.
Υπενθυμίζεται ότι Πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών είναι ο αδελφός του Πρωθυπουργού κ.Αλέξανδρος Σαμαράς.
syrizavouli
Στο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι το ζήτημα δεν είναι προσωπικό αλλά πολιτικό. Δείχνει την αντίληψη συγκεκριμένων κύκλων για τα εργασιακά δικαιώματα και καταδεικνύει εκδικητική μανία εναντίον της εκπαιδευτικού που τόλμησε να κάνει το καθήκον της και να εφαρμόσει τους σχολικούς νόμους, έστω και αν οι συνέπειες στρέφονταν εναντίον του γιου του Πρωθυπουργού της χώρας.
Θεωρούν εξοργιστικό ότι στη συνεδρίασε του ΚΥΣΔΕ, που εξετάζεται η νομιμότητα της απόλυσης της κ.Μπουλούτα, παρίστανται όχι ένας ή δύο αλλά τέσσερις δικηγόροι που εκπροσωπούν το Κολλέγιο Αθηνών, γεγονός πρωτοφανές για συνεδρίαση εκπαιδευτικού υπηρεσιακού συμβουλίου.
Μάλιστα οι εκπρόσωποι του Κολλεγίου ζήτησαν την αποβολή των μελών της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ.
Στο ΣΥΡΙΖΑ ακούγονται βαριές κουβέντες και εκφράσεις για «φασίζουσα νοοτροπία» που στρέφονται ευθέως κατά του Μαξίμου.
Σε περίπτωση που το θέμα αναδειχθεί δημόσια ή στη Βουλή, το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο και η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-κυβέρνησης θα προσλάβει απρόβλεπτες διαστάσεις με το Μαξίμου να προειδοποιεί για αποκαλύψεις, σχετικά με την επαγγελματική δραστηριότητα, συγγενικών προσώπων του κ. Τσίπρα.











newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com