Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!Άνδρας πούλησε έναν από τους δύο όρχεις του για να αγοράσει ένα Nissan 370Z-ΒΙΝΤΕΟ ...







Μερικοί άνθρωποι φτάνουν στα άκρα για να αποκτήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Άλλοι τα κλέβουν, άλλοι πουλάνε ουσίες, ενώ άλλοι πουλάνε μέρη του σώματός τους.
Ένας από αυτούς είναι και ο Mark Parisi που πούλησε έναν από τους δύο όρχεις του για ιατρικούς σκοπούς στην τιμή των 35.000 δολαρίων, με τα λεφτά να καταλήγουν στην αγορά ενός Nissan 370Z. Το τελευταίο μάλιστα το ανακοίνωσε στην εκπομπή “The Doctors” του CBS, απόσπασμα του οποίου μπορείτε να δείτε στο βίντεο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε παρόμοια ιστορία, καθώς παλαιότερα ένας άνδρας είχε κάνει τατουάζ στο πέος του ένα Mini, με στόχο να κερδίσει ένα.
Το μόνο θετικό, εάν μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο σε αυτά τα γεγονότα, είναι ότι μάθαμε ότι ένας ελαφρώς μεταχειρισμένος όρχις κοστολογείται 35.000 δολάρια, οπότε μπορείτε να κάνετε την πράξη για να μάθετε την συνολική αξία που κρύβεται πίσω από το φερμουάρ σας.
[Πηγή: Motor Authority]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com