Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

BINTEO--Νέα εκστρατεία κατά της Χρυσής Αυγής ...





Νέα στοιχεία διοχετεύονται  εντέχνως  ξανά στο «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με τις καταθέσεις «μαρτύρων» γύρω από τις έκνομες πράξεις της Χρυσής Αυγής διανθίζοντας πάντα την ογκωδέστατη   -όπως αρέσκονται να λένε- δικογραφία της «εγκληματικής οργάνωσης».
Μάλιστα πολλές από αυτές τις καταθέσεις των μαρτύρων που χαρακτηρίζονται και ως "συγκλονιστικές" αφορούν  «επιθέσεις  μελών της Χ.Α σε μετανάστες» αλλά και  μαθητές.
Το επίπεδο των περισσοτέρων καταθέσεων είναι επιπέδου «του είπα, μου είπε» «τον είδα, με είδε».
Για γίνει αντιληπτό το επίπεδο αυτό των καταθέσεων αυτών διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω:
Πρόκειται για μια καταγγελία επίθεσης με μαχαίρι από μέλη της ΧΑ σε μαθητή. Πως στοιχειοθετείται αυτό;  από την κατάθεση που έδωσε ο πατέρας του μαθητή ο οποίος αποδεικνύει ότι ήταν μέλη της ΧΑ από «πληροφορίες και συζητήσεις με τους γείτονες και με τα παιδιά ότι ο Α. είναι χρυσαυγίτης».
 Το παιδί σύμφωνα με μαρτυρία της διευθύντριας του σχολείου όντως τραυματίστηκε αλλά κανείς δεν αποδεικνύει από ποιον. Όλοι δείχνουν προς την πλευρά ενός Α. ο οποίος διατηρούσε σχέσεις με μια Α.Κ, της οποίας συμμαθητές της έλεγαν  «τι δουλειά έχεις με αυτόν το φασίστα;» και κατακάθι της κοινωνίας και λεπρό να προσθέσουμε εμείς για να γίνει πιο πειστικό.
Η διευθύντρια τέλος επικαλείται άλλες μαρτυρίες άλλων παιδιών για την σχέση του Α. με την Α.Κ.  και κάπου εκεί χάνεται η μπάλα…
Διαβάστε τις μαρτυρίες
Ο πατέρας του μαθητή της Β' Λυκείου -ο Γ.Δ:
«Στις 28.1.2013 με ειδοποίησαν από το σχολείο του παιδιού μου ότι είχε χτυπηθεί και να προσέλθω. Λόγω του κατεπείγοντος, όμως, τους είπα να τον πάνε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και πήγα και εγώ εκεί... Όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων και από τις κουβέντες που κάναμε και από τις πληροφορίες που είχαμε και από παιδιά και από γείτονες, ο Α είναι χρυσαυγίτης. Σας εγχειρίζω αντίγραφα από την άρση του απορρήτου και από τα γραπτά μηνύματα (sms) από και προς το τηλέφωνο του Γ.Α, τα οποία έχω εις χείρας από τη δικογραφία, όπου αναφέρονται λεπτομερώς τα γραπτά μηνύματα που έχουν ανταλλαγεί μεταξύ του Α, της Α. Κ., αλλά και τρίτων και από τα οποία καταδεικνύεται ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης επίθεσης. Επίσης, προκύπτει ότι είχε σχεδιαστεί η επίθεση εναντίον του γιου μου μια Κυριακή νωρίτερα στις 20.1.2013 και δεν επετεύχθη. Επίσης, προκύπτουν μηνύματα που δέχονταν ο Α από τη Χ.Α που καλείται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις όπως σε ομιλία της κ. Ζαρούλια. Εκ των υστέρων όπως μου είπαν συμμαθητές του γιου μου που ήρθα σε επαφή, το συγκεκριμένο άτομο πήγαινε συχνά στο παρκάκι μαζί με άλλους χρυσαυγίτες και έγραφαν σε τοίχους διάφορα. Από την άρση επίσης του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτει η θέση του Α. την ώρα της επίθεσης που ήταν στο Παλαιό Φάληρο και οι συνεννοήσεις του με το συγκατηγορούμενό του».
Της διευθύντριας του σχολείου:
«Στις 28.1.2013 μετά την πρωινή προσευχή στο προαύλιο του σχολείο, ο κύριος όγκος των παιδιών μπήκε στις τάξεις, απλά κάποια παιδιά καθυστερημένα έμπαιναν την ώρα εκείνη στην αυλή του σχολείου. Με φώναξαν αυτά τα παιδιά μαζί με τον φύλακα και είδαμε έναν μαθητή μας, τον Φ.Δ, να έρχεται αιμόφυρτος προς το σχολείο. Του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες, δηλαδή του βάλαμε αιμοστακτική γάζα, επειδή είχε πολύ αίμα, γιατί είχε κοπεί η μύτη του, όπως είδαμε αργότερα και καλέσαμε το 166 και τους γονείς. Το 166 καθυστέρησε και επειδή το παιδί αιμορραγούσε πολύ, ο πατέρας του είπε τηλεφωνικά, να τον πάμε στο πιο κοντινό ιατρικό κέντρο που ήταν στο Παλαιό Φάληρο... Τον ρώτησα τι έγινε και ποιος το έκανε και μου απάντησε ότι «ξέρω ποιοι είναι, φόραγαν κουκούλα από το μπουφάν, αλλά δεν θέλω να σας πω». Οι γιατροί είπαν ότι έχανε αίμα. Βέβαια μετά είδαν ότι έφερε τραύμα και στο λαιμό του. Τον είχαν κόψει στη μύτη, στη δεξιά κροταφική χώρα και αριστερά κάτω από το λαιμό του... Όπως μας είπαν οι γιατροί το τραύμα στη μύτη του ήταν πολύ βαθύ, σχεδόν κόπηκε η μύτη του, και το τραύμα στο λαιμό πλησίαζε την καρωτίδα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του».
Η εκπαιδευτικός, επικαλούμενη μαρτυρίες άλλων μαθητών του σχολείου, ανέφερε ότι ο μαθητής που δέχθηκε την επίθεση, όπως και άλλοι συμμαθητές του, ήταν φίλοι με τη συμμαθήτριά τους Α. Η τελευταία, σύμφωνα με την κατάθεση, διατηρούσε σχέση με χρυσαυγίτη, ο οποίος συχνά την περίμενε έξω από το σχολείο. «Τον αποκαλούσαν φασίστα και αυτός τους αποκαλούσε τους άλλους αναρχικούς» αναφέρει η εκπαιδευτικός και συμπληρώνει: «Τις έλεγαν, τι θέλεις με αυτόν το φασίστα;».
Και μέσα από όλα αυτά και επειδή ο Α. δεχόταν μηνύματα να συμμετάσχει σε ομιλία της κ. Ζαρούλια αποδεικνύεται περίτρανα η πυραμοειδής –όπως έλεγε το πόρισμα του εισαγγελέα Βουρλιώτη- διάταξη της «εγκληματικής οργάνωσης» Χρυσής Αυγής. Δηλαδή ο Α. εν τέλει πήρε διαταγή από τον Νικο Μιχαλολιάκο μέσω Ζαρούλια και από εκεί μεσω πυρηνάρχη και υποπυρηνάρχη και μέσω του τοπικού συνδέσμου  α επιτεθεί στον μαθητή Γ.Δ.
Με τέτοιες μαρτυρίες θέλουν να στηρίξουν ένα κατηγορητήριο.









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com