Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

MEGA: "Θα μπορούσε να σκοτωθεί κανένας άνθρωπος"!!!





Με ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρεται σε μία πρωτοφανή τοποθέτηση του παρουσιαστή του MEGA Γάννη Πρετεντέση, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νέων παιδιών και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός τρίτου στο Νέο Ηράκλειο.
 
Λέει η Όλγα η Τρέμη στον Γ.Πρετεντέρη: «Γιάννη ξέρεις η επίθεση έγινε και 7 παρά κάτι...Είναι νωρίς, είναι απόγευμα ακόμα...»
 
Και απαντά ο Γιάννης Πρετεντέρης: «Ναι, Όλγα έχεις δίκιο, ήταν νωρίς και ήταν γεμάτο κόσμο το μέρος. Μπορεί να σκοτωνόταν και κανας άνθρωπος!»
 
Είναι σαφές ότι οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, απλά δεν αντιμετωπίζονται ως "άνθρωποι" από τα συστημικά ΜΜΕ. Γιατί απειλούν την παντοκρατορία τους...
 





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com