Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

BINTEO-Μιλούσαν ελληνικά και πιθανόν να είναι σεσημασμένοι οι δολοφόνοι!!!





Γνώριζαν πολύ καλά το τι έπρεπε να προσέξουν οι δολοφόνοι της χθεσινής επίθεσης στους άτυχους τρεις νέους έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Φορούσαν στα παντελόνια τους ειδικούς μεταλλικούς σφιγκτήρες, ειδικά γάντια και πιθανότατα διπλούς πάτους στα παπούτσια τους.όπως φαίνεται το βίντεο προκειμένου να μην αφήσουν γενετικό υλικό, να μην φύγει δηλαδή το παραμικρό ίχνος DNA.
 Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους δύο είχε και σακίδιο στην πλάτη. Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε είχε συμπληρωματικό εξοπλισμό, πέρα από το αυτοκίνητο που έχει επιβεβαιωθεί ότι τους κάλυπτε.
Η όλη τους προσπάθεια ήταν να μην μείνει το παραμικρό ίχνος τους. για να μπορεί να ταυτοποιηθεί εν συνεχεία αν συλληφθεί κάποιο στέλεχος ή κάτι πολύ πιο σημαντικό;
Δηλαδή ότι μπορεί να είναι σεσημασμένοι, δηλαδή να υπάρχουν στοιχεία τους, όπως DNA, αποτυπώματα κλπ. στην αστυνομία. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που τρομοκράτες παρά το γεγονός ότι έχουν συλληφθεί παλαιότερα δραστηριοποιούνται εκ νέου.
Για την ακρίβεια είναι ο κανόνόας. Ακόμα και ο Δ.Κουφοντίνας ο "φαρμακοχέρης" της "17 Νοέμβρη" είχε συλληφθεί πολύ πριν αποκαλυφθεί ότι ήταν μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης και στοιχεία του υπήρχαν στην ΕΛΑΣ, διαπίστβσαν έκπληκτοι οι αστυνομικοί όταν τον συνέλαβαν.
Άρα είναι πολύ πιθανό οι φονιάδες να είναι ήδη γνωστοί στις αρχές και για τον λόγο αυτό παίρνουν τέτοια μέτρα...
Άλλωστε με DNA που βρισκόταν στα χέρια των αρχών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την τελευταία γενια τρομοκρατών.
Γενετικό υλικό των τριών συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και κατηγορουμένων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ταυτοποιήθηκε από τους ελέγχους που έκαναν τα εργαστήρια της Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
O εντοπισμός του DNA δείχνει εμπλοκή τους σε παράνομες πράξεις και ταυτίζόταν επίσης με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί στο παρελθόν σε γιάφκες και διαμερίσματα - κρησφύγετα που χρησιμοποιούσαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»
Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν στα χέρια τους τρεις σημαντικές μαρτυρίες, μια εκ των οποίων είναι γυναίκα. Ένας από τους μάρτυρες, μάλιστα, άκουσε τον ένα δράστη να μιλά σε καθαρά ελληνικά.
Φεύγοντας φώναξαν "Σας σκοτώσαμε γιατί είστε φασίστες"!
Επίσης έχουν στη διάθεσή τους δύο βίντεο που δείχνουν τη στιγμή της δολοφονίας, ένα από τα γραφεία της Χ.Α. και ένα από σούπερ μάρκετ, ενώ εξετάζουν και βίντεο από εταιρείες που βρίσκονται στη διαδρομη που ακολούθησαν οι δράστες μέχρι να εγκατελείψουν τη μοτοσυσκλέτα στο ρέμα της Χελιδονούς.




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com