Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

"Η Ελλάδα αιγυπτιοποιείται" ! Ποιοι εκφράζουν αυτό το φόβο...




Φόβους για “αιγυπτιοποίηση της χώρας” εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας .

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΕ αναφέρει:

"Για άλλη μια φορά η ελληνική κοινωνία γίνεται μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας δύο νέων συμπατριωτών μας, για την οποία οι διωκτικές αρχές καλούνται να ερευνήσουν αν πρόκειται περί πράξεως πολιτικού φανατισμού ή ενός απλού στυγνού εγκλήματος.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Εθνότητας, που έχει επανειλημμένα καταδικάσει τις πράξεις βίας από όπου και αν προέρχονται, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση για επίδειξη σύνεσης και ψυχραιμίας και καλεί τη συγκυβέρνηση να αναλογισθεί τις τεράστιες ηθικές ευθύνες της αφού με τις μεθοδεύσεις της, κατάφερε να πυροδοτήσει στη χώρα μια εμφυλιοπολεμική διάθεση, που όπως διαφαίνεται, έχει ως στόχο τη διασάλευση της ειρηνικής ζωής των πολιτών και σκοπό να οδηγήσει την Ελλάδα σε ύποπτες ατραπούς.


"...ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας βρίσκεται στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να διαπιστώνει, για ακόμη μία φορά, την προσπάθεια αιγυπτιοποίησης της χώρας και την αποτυχία της μεταπολιτευτικής δημοκρατορίας, όπου μια ολιγαρχική αντίληψη διακυβέρνησης της χώρας οδηγεί τον ελληνικό λαό στον εθνικό διχασμό"



Είναι απαράδεκτο αυτό που εδώ και πολλά χρόνια συμβαίνει στην Πατρίδα μας με την ανοχή των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων. Έλληνες και Ελληνίδες οδηγούνται σε δημόσια χρήση βίας, άλλοτε με ρόπαλα και μολότωφ, άλλοτε με μαχαίρια και προσφάτως με τη χρήση πυροβόλων όπλων. Νεκροί Έλληνες, τις περισσότερες φορές νέοι και το ελληνικό αίμα να ρέει από ελληνικά χέρια όχι για την υπεράσπιση της Πατρίδας ή για υψηλά ιδανικά, αλλά για την επιβολή πολιτικών ιδεολογιών ή εκδίκηση. Δυστυχώς τα ίδια τα κόμματα, που οφείλουν να διαφυλάττουν τη δημοκρατία, καλλιέργησαν επί μακρόν την πολιτική πόλωση υπό το αδιάφορο βλέμμα του κράτους και φθάσαμε σήμερα σε αυτά τα λυπηρά αποτελέσματα.

Δεν είναι δυνατόν από τη μια να βγαίνουν από τα ρούχα τους οι πολιτικοί και κάποιοι «δημοσιογράφοι» όταν πχ απόστρατοι μπαίνουν με τη βία στο υπουργείο άμυνας και από την άλλη να στηρίζουν με την ανοχή τους κουκουλοφόρους που καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, πυρπολούν, ασχημονούν, επιτίθενται κατά αστυνομικών και πολιτών. Είναι επίσης πολιτική υποκρισία να αντιδρά σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος για ένα γιαούρτι ή μια τυροκαφτερή που εκσφενδονίσθηκε κατά βουλευτού και να χύνει κροκοδείλια δάκρυα όταν πρόκειται για δολοφονία αθώων πολιτών και να προσπερνά ως να μη συνέβη τίποτα.

Έτσι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας βρίσκεται στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να διαπιστώνει, για ακόμη μία φορά, την προσπάθεια αιγυπτιοποίησης της χώρας και την αποτυχία της μεταπολιτευτικής δημοκρατορίας, όπου μια ολιγαρχική αντίληψη διακυβέρνησης της χώρας οδηγεί τον ελληνικό λαό στον εθνικό διχασμό.

Εκφράζοντας τα συλληπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων, ευχόμαστε η απώλεια των δυό νέων συμπολιτών μας να είναι το τέλος και όχι η αρχή ενός κύκλου βίας. Η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου στη συγκυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα."






onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com