Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ραχήλ Μακρή:"Έχει απειληθεί η ζωή μου"...





Απειλές για την ίδια της τη ζωή αποκάλυψε ότι δέχθηκε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.
 
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, η κ. Μακρή αναφέρθηκε στη λαθρεμπορία καυσίμων και τόνισε ότι: «Το θέμα της λαθρεμπορίας καυσίμων βασανίζει εδώ κ 20 χρόνια τη χώρα, κανείς δε καταφέρνει να το πατάξει. Ο φάκελος της λαθρεμπορίας για τα καύσιμα έχει ξανανοίξει μετά την ερώτηση που έκανα στη βουλή».
 
Μάλιστα η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτίμησε ότι «ουδείς τολμούσε να φέρει το θέμα στην εισαγγελία προφανώς εξαιτίας εκβιασμών», ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της ότι έχουν απειλήσει τη ζωή της. «Φυσικά και έχει απειληθεί η ζωή μου», είπε η κ. Μακρή. 
 











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com