Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 1-1 !!!





Στο μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία η Εθνική Ελλάδος ύστερα απο την ισοπαλία 1-1 που έφερε με τη Ρουμανία με γκόλ του Μήτρογλου και αυτογκόλ του Τοροσίδη.
Η Εθνική ομάδα έπαιξε με μυαλό, νεύρα και ψυχραιμία και κατάφερε να συγκρατήσει την ρουμανική αντεπίθεση που εκδηλώθηκε από τη μοναδική άτυχη στιγμή της ‘όταν ο Βασίλης Τοροσίδης και στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από την ελληνική εστία «ξεγέλασε» τον Καρνέζη και αυτή κατέληξε στα δίχτυα στο 54ο λεπτό.
Η ρουμανική αντεπίθεση εκδηλώθηκε αμέσως μετά αλλά έχασε την ορμή της με τη σθεναρή αντίσταση της ελληνικής ομάδας σε συνδυασμό με τις αντεπίθέσεις. Αποο εκεί και πέρα ο χρόνος κυλούσε αντίστροφα για τους Ρουμάνους και υπέρ της Εθνικής. Μετά το 80΄το παιχνίδι έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι και τη λήξη του.
Στο 1-1 ισοφάρισε η Ρουμανία ύστερα απο αυτγκόλ του Βασίλη Τοροσίδη σε μια άτυχη στιγμή για την Εθνική.
Ο «γνωστός ύποπτος» Μήτρογλου εκτέλεσε τη Ρουμανία . Πάγωσε η άμυνά της νομίζοντας ότι είναι οφ-σαίντ και ο Μήτρογλου απλά έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά! Ρουμανία- Ελλάδα 0-1







defencene

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com