Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ...





Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ λόγω ασθένειας του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε ιλίγγους και κρίθηκε ότι είναι προτιμότερο να ξεκουραστεί.
 
Πάντως ο Ε.Βενιζέλος έχει ένα "ιστορικό" ασθενειών όποτε πλησιάζουν κομβικές συναντήσεις.
 
Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είχε οριστεί για τις 2 το μεσημέρι και αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος είναι τεταμένο τόσο λόγω των αντιδράσεων για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων όσο και μετά το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα προς κυβερνητικούς βουλευτές να καταψηφίσουν νομοσχέδια, ρίχνοντας την κυβέρνηση.
 
Οπως προεξοφλούσαν άλλωστε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, ο Βαγγέλης Βενιζέλος αναμενόταν να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για το κάλεσμά του σε κυβερνητικούς βουλευτές να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ζητούσε από τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος να δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση.
 
 













defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com