Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ "Η ΧΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ"... Μετωπική Π.Καμμένου και υιού Ψυχάρη στη Βουλή...





Μετωπική πριν λίγο στην Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και γιο του διευθύντος συμβούλου του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, τον Ανδρέα Ψυχάρη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο υπήρξε πριν λίγο στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της τροπολογίας για τη διακοπή της χρηματοδότησης της ΧΑ.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην ιστορία των ομολόγων και αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο και ότι υτό γίνεται για να καλυφθούν υποθέσεις των Λαυρεντιάδη, του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη και του Βίκτωρα Ρέστη.
Στην υπόθεση έχει υπάρξει άρθρο των New York Times που κατηγορεί περίου ως "απατεώνα" και"λαμόγιο" τον Γ.προβόπουλο
Το λόγο ζήτησε και έλαβε αμέσως για να απαντήσει επί προσωπικού ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης ο οποίος είπε ότι ο κ. Καμμένος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να πετάει λάσπη. «Δεν μιλάει, όμως, για τα δικά του θέματα και το πόθεν έσχες του» πρόσθεσε ο κ. Ψυχάρης και συνέχισε λέγοντας: «Σε λίγο το δικαστήριο μπορεί να τον κρίνει και επισήμως ως καραγκιόζη».
Ο κ. Καμμένος απάντησε αμέσως φωνάζοντας: «Εκεί έχουμε φτάσει στη Βουλή να παίρνουν το λόγο γιοι εκδοτών για να υπερασπιστούν τον πατέρα τους».
«Ο κ. Καμμένος δεν αντιλαμβάνεται πως εκλέγονται οι βουλευτές» του ανταπάντησε ο Ανδρέας Ψυχάρης προσθέτοντας πως ο  πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει εργαστεί ποτέ και είναι ανεπάγγελτος.








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com