Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ...ΑΛΛΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΑ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ !!!




"Στριμωγμένοι" είναι οι Α.Σαμαράς και Ε.Βενιζέλος από τις ανακοινώσεις του πραγματικού πρωθυπουργού της χώρας του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα για τα νέα μέτρα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι την ίδια ώρα που  σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Ε.Βενιζέλος διακήρυσσε ότι "Δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα οικονομικά μέτρα" στην Βουλή ο Γ.Στουρνάρας τα ... ανακοίνωνε!
Εν συνεχεία ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε: "Υπάρχουν φήμες, σενάρια, απειλητικές πληροφορίες που αναστατώνουν τον κόσμο, δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Συνεχώς μιλάμε για κάποια φορολογικά μέτρα, για κάποια ασφαλιστικά μέτρα, για μια αβεβαιότητα. Ενώ πρέπει να υπάρξει μια ηρεμία, μια αισιοδοξία, να αφοσιωθούμε στην ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας και μετά με καλείτε να σχολιάσω τις φήμες οι οποίες διακινούνται".
Και συνέχισε: "Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα που δεν συνιστά απόφαση του Πρωθυπουργού και δική μου. Εμείς καθορίζουμε την πολιτική της κυβέρνησης".
Φυσικά, σημασία έχει τι λέει η τρόικα. Όσο τουλάχιστον είναι στην εξουσία αυτή η κυβέρνηση και μέχρι να έρθει μια κυβέρνηση από τους Έλληνες για τους Έλληνες...











defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com