Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ...Το ΣΔΟΕ στέλνει τον Γιάννο στον εισαγγελέα!!!





Σε «αχίλλειο πτέρνα» του πρώην υπουργού εξελίσσεται η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, πρώην μετακλητή υπάλληλος στο υπουργικό του γραφείο
Πόρισμα – «φωτιά» για αδικαιολόγητες καταθέσεις της συζύγου του πρώην υπουργού, Σταυρούλας Κουράκου , διαβιβάστηκε στους οικονομικούς εισαγγελείς.
Από τα 2,85 εκατομμύρια ευρώ που είχε το ζευγάρι στις καταθέσεις του, το 1, 5 αφορά την πολυσυζητημένη κατάσταση της Στ. Κουράκου στην ελβετική τράπεζα HBSC, που αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ.
Η έκθεση η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα σαββατιάτικης εφημερίδας, πλησιάζει τις 200 σελίδες, εστάλη στον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου. Σύμφωνα με τον νόμο αδικαιολόγητα ποσά της τάξεως των 150.000 ευρώ και άνω, ερευνώνται από τις εισαγγελικές αρχές.
Παράλληλα η έκθεση αναμένεται να διαβιβαστεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς και στην Εισαγγελία Διαφθοράς αφού η κα. Κουράκου ήταν υπάλληλος του Δημοσίου.
Έρευνα από το 2000
Η έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζεύγους Παπαντωνίου κράτησε δυόμισι χρόνια και επεκτάθηκε σε βάθος δεκαετίας έως και το 2010.
Αλλαγή πλεύσης
Όταν «έσκασε» η βόμβα της λίστας Λαγκάρντ , ο Γ. Παπαντωνίου ισχυρίστηκε αρχικά ότι πρόκειται για συνωμοσία άγνωστης γυναίκας με την σύζυγό του.
Μόλις όμως η έρευνα έφτασε στην κα Κουράκου άλλαξε ρότα, υπογραμμίζοντας ότι επρόκειτο για χρήματα του πρώην συζύγου της Θεόδωρου Ουσταμπασίδη και των δύο παιδιών της.









newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com