Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Επίδομα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς: Λόγια πολλά ,ουσία καμία αποτέλεσμα κανένα...




Μπορεί ο Αβραμόπουλος να είπε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας ότι η υπόθεση της καταβολής “αποζημίωσης παραμεθορίου έχει δρομολογηθεί”, φαίνεται όμως ότι στο υπουργείο Οικονομικών έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν όλους. Στρατιωτικούς και μη.

“Θεσμικοί απόστρατοι” οι οποίοι έχουν “ανοιχτή κυβερνητική γραμμή” θεωρούν βέβαιη τη καταβολή της “αποζημίωσης παραμεθορίου” παρουσιάζοντας αυτά τα έγγραφα:










Πρώτο ερώτημα: ισχύουν οι ημέρες εκτός έδρας; Γιατί όπως σωστά επισημαίνει η ΄Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αυτά τα 105 ευρώ έχουν να δοθούν απο το Νοέμβριο του 2012!

Δεύτερο ερώτημα: από που προκύπτει η “θεσμική βεβαιότητα”; 

Όπως διαβάζουμε στο έγγραφο "Το Υπουργείο Οικονομικών έχει την πρόθεση να εξετάσει θετικά τη χορήγηση ειδικής αποζημιώσεως φύλαξης συνόρων.. υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:....Να προηγηθεί κοστολόγηση της προτεινόμενης παροχής. Αντίστοιχα να προσδιοριστεί το κόστος της ήδη καταβαλλόμενης παροχής, βάσει των διατάξεων του άρθρου 13 παρ 3θ του ΠΔ 200/1993 η οποία θα πρέπει να καταργηθεί.

Με λίγα λόγια καλό είναι όλοι να κρατούν μικρό καλάθι. 








onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com