Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Σύγκρουση Βενιζέλου - Αβραμόπουλου για τη παρέλαση - "Να ανακληθούν τα άρματα" ζητά το ΠΑΣΟΚ!!!




Ο Βενιζέλος ζητά από τον Αβραμόπουλο άμεση ανάκληση της αποφασης για συμμετοχή αρμάτων μάχης ,μηχανοκίνητων τμημάτων και αεροσκαφών στη παρέλαση. Η σύγκρουση είναι πλέον αναπόφευκτη για μια απόφαση που το ΓΕΕΘΑ με επίσημη ανακοίνωσή του την “σφράγισε” από τη Παρασκευή.

Το ΓΕΕΘΑ εισηγήθηκε, έπειτα από μια τριετία όταν και αποσύρθηκαν από τις παρελάσεις επί Ευ. Βενιζέλου, να μετέχουν ξανά, κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Εισήγηση, που έγινε δεκτή από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

Η απόφαση να μη μετέχουν μηχανοκίνητα τμήματα στις παρελάσεις δεν ελήφθη μόνο για λόγους οικονομικούς, αλλά και λειτουργικούς με εισήγηση της στρατιωτικής ηγεσίας. Τα άρματα δεν είναι για επίδειξη αλλά για άμυνα. 

Η επιθεώρηση των αρμάτων γίνεται στο τόπο που είναι εγκατεστημένες οι μονάδες και όχι στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα, τα δε πολεμικά αεροσκάφη μας κάνουν υπερήφανους ως φρουροί του Αιγαίου και όχι με πτήσεις επίδειξης. 

Στο πλαίσιο αυτό, ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης.









onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com