Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

"ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!!" Ο στρατηγός Φ.Φράγκος παραμένει εκτός πολιτικής...





Απορρίπτει τα σενάρια που τον θέλουν ηγέτη σε νέο κόμμα που θα κινείται στα δεξιά του πολιτικού φάσματος  ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Α/ΓΕΣ καρατομηθείς στο πολιτικό πραξικόπημα των Παπανδρέου-Μπεγλίτη Φράγκος Φραγκούλης.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Επενδυτής», αρνείται οποιαδήποτε σχέση, καθώς και κάθε ταμπέλα που προσπαθούν κάποιοι να του κρεμάσουν.
«Οι πατριώτες δεν χρειάζονται επιθετικούς προσδιορισμούς. Ή είσαι ή δεν είσαι πατριώτης, που κατά την άποψή μου, κάθε εχέφρων Ελληνας είναι εκ προοιμίου αγνός πατριώτης και αγωνιά για το μέλλον των παιδιών μας, εφόσον τελικά θα παραμείνουν στην Ελλάδα, τα ελάχιστα που γεννιούνται» κάτι που θεωρεί «όνειδος και ντροπή για τη γενιά μας».
Οσο για τα σενάρια περί δημιουργίας κόμματος, απαντά αναφέροντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν «οι δικοί τους όροι», δήλωση που αφήνει σαφείς αιχμές.
«Δεν με ενδιαφέρει με όρους δικούς τους καμία κίνηση και δεν με αφορά... Δεν δέχομαι ως πρώην Αρχηγός Στρατού να μην είμαι με όλους τους αγνούς Έλληνες πατριώτες. Τα δεξιά και αριστερά βολεύουν αυτούς που τα έχουν επινοήσει για να μας διχάζουν... Απαιτείται ενότητα και κανείς δεν περισσεύει, ειδικά με την παρούσα συγκυρία».





defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com