Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-"ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ" ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ..ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.





Συγκεκριμένα, δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών» δείχνει ότι τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου -με αναγωγή επί των εγκύρων- διαμορφώνονται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 24,5%, ΝΔ 23,5%, Χρυσή Αυγή 10,5%, ΠΑΣΟΚ 7,5%, ΚΚΕ 6%, ΑΝΕΛ 5% και Δημοκρατική Αριστερά 3,5%.
Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 30% και ο Αλ.Τσίπρας 23%.
Στη δεύτερη δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi, για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 21,9% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20,7%, η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 5,7%, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ βρίσκονται στο 5,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 4,7%, ενώ ποσοστό μόλις 1,9% συγκεντρώνει η ΔΗΜΑΡ.
Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 40,1% και ο Αλ.Τσίπρας 26,8%.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com