Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΑ: ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ..... Αντάρτης σκοτώνεται λίγο πριν εξαπολύσει Α/Τ πύραυλο.Το απευθείας κτύπημα από βολή ελεύθερου σκοπευτή ενός αντάρτη στη Συρία δείχνει το βίντεο που μπορείτε να δείτε. Ο  Abu Abdullah ο οποίος προσπαθώντας να πάρει θέση για την βολή Α/Τ πυραύλου εναντίον συριακού άρματος μάχης δέχεται στην αρχή δύο πυροβολισμούς από ελεύθερους σκοπευτές χωρίς όμως να τον πετύχουν.
Στη συνέχεια και προσπαθώντας να βρει καλύτερη τοποθέτηση για την πραγματοποίηση της βολής δέχεται την τρίτη σφαίρα κατευθείαν στο μέτωπο πέφτοντας νεκρός.  Επιχειρήσεις αρμάτων μάχης σε κατοικημένες ή αραιοκατοικημένες περιοχές  όπου μια σημαντική περίμετρος ελέγχεται από ελεύθερους σκοπευτές, οι οποίοι στοχεύουν τους χριστές Α/Τ πυραύλων  είναι από τις νέες τακτικές που εφαρμόζει ο συριακός Στρατός για να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες αρμάτων.

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr