Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

''ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ'' Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ... ''Έκραξαν'' ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο!!!





Με γιουχαΐσματα αλλά και χτυπώντας τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, υποδέχτηκαν ομάδες πολιτών στο Ηράκλειο, τον Υφυπουργό Εργασίας,(ΠΑΣΟΚ) Βασίλη Κεγκέρογλου, το βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Σενετάκη και εκπροσώπους των τοπικών φορέων, που βρέθηκαν εκεί για την τελετή της κατάθεσης στεφάνων.
 
Μάλιστα την ώρα που κατέθεταν στεφάνι οι κύριοι Κεγκέρογλου και Σενετάκης οι αποδοκιμασίες έγιναν πιο έντονες, ενώ κάποιοι εκσφενδόνισαν προς το μέρος τους και πλαστικά ποτήρια με καφέ. 
 
Ο χώρος γύρω από το Μνημείο είχε αποκλειστεί από νωρίς ενώ εκεί βρέθηκαν και δεκάδες αστυνομικοί, στο πλαίσιο των ισχυρών μέτρων ασφαλείας που ελήφθησαν τόσο στο Ηράκλειο όσο και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com