Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ζητούν από τον Τζιτζικώστα να μην παρευρεθεί στην παρέλαση !!!!





Με τον παραλίγο πρόεδρό τους Τσοχατζόπουλο πίσω από τα σίδερα της φυλακής και τους Παπακωνσταντίνου, Μαντέλη, Τσουκάτο, Γιάννο, Βερελή ακόμα και το νυν πρόεδρό τους Βενιζέλο, να ελέγχονται και όμως, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή Σαμαρά, αποθρασύνονται
Σύμφωνα μάλιστα με τον άπειρο, ωστόσο πολιτικά θρασύτατο, εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός τους, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τα όσα έγραψε στον λογαριασμό του προφίλ του στο twitter, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να μιμηθεί τους άλλοτε αυθεντικούς πρασινοφρουρούς:
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις καλούμε τον κ. Τζιτζικώστα να μην συμμετέχει στην παρέλαση, είναι προσβολή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Και όλα αυτά γιατί; Διότι ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο κριτικής που του ασκήθηκε, με αφορμή το γεγονός ότι προσκάλεσε, ως όφειλε με βάση το Νόμο, στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης όλους τους Βουλευτές, μεταξύ αυτών και της Χρυσής Αυγής, δήλωσε τα αυτονόητα:
«Πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης, μακριά απο έμενα αυτό, θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ως εκ τούτου δεν το καλώ».
Φανταστείτε δηλαδή τί θα γίνονταν εάν ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας έκανε αναφορά στους ελεγχόμενους Παπακωνσταντίνου, Μαντέλη, Τσουκάτο, Γιάννο και Βερελή ή ακόμα και στο νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο, για τον οποίο σε σχέση με την υπόθεση των υποβρυχίων τις τελευταίες ημέρες γράφονται τα πλείστα όσα στον έντυπο Τύπο της χώρα. Φανταστείτε!
Να πάρει θέση ο Σαμαράς!
Πόσο θα ανέχεται την παλιοπαρέα του ΠΑΣΟΚ (Τσοχατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μαντέλης, Τσουκάτος, Γιάννος, Βερελής κλπ.) να κάνει ότι γουστάρει και να παραδίδει μαθήματα ηθικής, δεοντολογίας και δημοκρατίας;









newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com