Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ.... Δηλώσεις του γραφικού Γ.Μπουτάρη για ΧΑ-Ψωμιάδη...




Εξακολουθεί να προκαλεί ο δήμαρχος (μέχρι τον ερχόμενο Μάιο...) της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος χωρίς καν να ερωτηθεί είπε αναφερόμενος στην απόφαση του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου να μην παραστεί στην εξέδρα των επισήμων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προφυλακίσεις στελεχών του:  «Είναι γνωστή η θρασυδειλία της Χρυσής Αυγής. Αποδεικνύεται και σήμερα που βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο και όχι στην εξέδρα των επισήμων. Αν τολμούσαν ας ανέβαιναν στην εξέδρα των επισήμων και θα έβλεπαν τι θα γινόταν».
Δηλαδή τι θα γινόταν; Θα έδερνε τους βουλευτές της ΧΑ ο σκουλαρικάκιας δήμαρχος;
Επίσης επιτέθηκε στον εκλεγμένο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ψωμιάδη επειδή παρέστη στην μαθητική παρέλαση, λέγοντας:
«Αυτή την επιμονή να χώνεται παντού δεν την καταλαβαίνω. Είναι ντροπή και μόνο που παρίσταται. Αν δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος, θα πρέπει οι τελετάρχες να του πουν "δεν έχει θέση για 'σένα". Έχει τόσες κατηγορίες σε βάρος του που δεν μπορεί να παριστάνει το δημόσιο πρόσωπο».
Απαντώντας στον φιλότουρκο δήμαρχο της πόλης ο Π.Ψωμιάδης, είπε: «Δεν θα κάνω καμία δήλωση τώρα. Θα μιλήσω έναν μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές και θα αναφερθώ στο έργο, το ήθος και τη συμπεριφορά του κ. Μπουτάρη».




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com