Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

BINTEO....Δασκάλα του ... έρωτα παρελαύνει στην Αθήνα!!!





Όταν γράφαμε προηγουμένως για την "διαλυμένη διαδήλωση" που θύμιζαν οι μαθητές στην σημερινή παρέλαση στην Θεσσαλονίκη και τις ευθύνες των καθηγητών και δασκάλων δεν περιμέναμε ότι στην Αθήνα θα είχαμε "'αλλα κόλπα": Μια δασκάλα (;) θεώρησε καλό να ενδυθεί όπως πρωταγωνίστριες τολμηρών ερωτικών ταινιών δηλαδή εφαρμοστό μαύρο κολάν, δωδεκάποντο τακούνι στιλέτο και στράπλες και να παρελάσει δίπλα στα παιδιά της τάξης της!
Να μην πούμε για το μαλλί "china town" και το ξανθό χρώμα που ταίριαζε απόλυτα με τον ρόλο που άνετα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει.
Με αυτή την ενδυμασία, όπως βλεπετε και στις φωτό και το βίντεο, παρέλασε μαζί με ανυποψίαστα παιδάκια
Το μαστίγιο, προφανώς, το είχε ξεχάσει στο σπίτι της ...
Να της πει κάποιος ότι τα παιδιά πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές στην παρέλαση, όχι o "ερωτισμός" του κάθε σούργελου που "την έχει δει" sex symbol...
Yπάρχει και το καρναβάλι της Πάτρας για τέτοιες περιπτώσεις...









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com