Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

BINTEO...Η Άγκυρα απαγόρευσε την Θεία Λειτουργία στο Αϊβαλί!!! - Μηδενική αντίδραση από ΥΠΕΞ...





Σε νέα πρόκληση προχώρησε η Τουρκία κατά της Ελλάδας: Το "υπουργείο Πολιτισμού" - ναι, έχουν και οι Τούρκοι "υπουργείου Πολιτιμσού" τρομάρα τους - απαγόρευσε την παραχώρηση του ναού του Ταξιάρχη στο Αϊβαλί για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.
Η αρνητική απόφαση στάλθηκε στο Πατριαρχείο αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Σημειώνεται ότι το Πατριαρχείο είχε υποβάλει σχετικό αίτημα έξι μήνες πριν και οι απαντήσεις που λάμβανε έκτοτε ήταν καθησυχαστικές και πάντα θετικές.
Τελικά. ο Μητροπολίτης Κυδωνιών Αθηναγόρας τέλεσε την πρώτη του Θεία Λειτουργία σε ξενοδοχείο, όπου και πραγματοποιήθηκε η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη. Μαζί με τον Αθηναγόρα, ήταν και περισσότεροι από 1.100 Έλληνες, οι περισσότεροι από τους οποίους Μυτιληνιοί.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δεν μετέβη τελικά στο Αϊβαλί, μετά την απόφαση των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού της Τουρκίας να μην επιτρέψουν την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον ανακαινισμένο Ναό των Ταξιαρχών.
Έξω από τον Ναό παρέμειναν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη σε μια επίδειξη ισχύος της Τουρκίας απέναντι στους Έλληνες προσκυνητές
Υπενθυμίζεται, ότι το 2000 ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε τελέσει, χωρίς προβλήματα, τη Θεία Λειτουργία στους Ταξιάρχες των Κυδωνιών που όμως δεν είχαν ακόμα ανακαινισθεί.
Στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προφανώς ήταν απασχολημένοι με την "εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή" και την "δικαίωση του υπουργού Εξωτερικών Ε.Βενιζέλου στον χαρακτηρισμό της ως "εγκληματική οργάνωση" και δεν αντέδρασε κανείς για να μην κακοκαρδίσει και τον "φίλο του" όπως ο ίδιος τον χαρακτήρισε, Α.Νταβούτογλου...
Ο Ελληνισμός σε διωγμό. Εντός και εκτός Ελλάδος...
"Βλέπει ο Θεός το Αϊβαλί και σταματάει ο νους του"...
Δείτε το παρακάτω βίντεο και κλάψτε. Κλάψτε όχι για αυτά που χάθηκαν τότε, αλλά για αυτά που χάνονται τώρα...
 




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com