Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟK:Bloomberg: Σε δυσμενή θέση η Ελλάδα μετά τις γερμανικές εκλογές...





Επιστροφή στα δυσοίωνα σενάρια για το οικονομικό μέλλον της χώρας μας κάνει το Bloomberg.
Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα ένα 54% των αναγνωστών θεωρεί ότι η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη θα είναι χειρότερη μετά τις γερμανικές εκλογές, ενώ το 31% χαρακτηρίζει «απίθανη» την χρεοκοπία της Ελλάδας, και είναι το πιο μεγάλο ποσοστό που έχει συγκεντρώσει η χώρα από το 2010 όπου γίνονται οι έρευνες του πρακτορείου.
Η έρευνα βασίζεται σε ερωτήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου από ένα δείγμα 900 αναγνωστών του πρακτορείου, οι οποίοι επιλέχθηκαν τυχαία ανάμεσα από τους 300.000 συνδρομητές του. Σύμφωνα με τους αναλυτές η πιθανότητα στατιστικού λάθους ανέρχεται στο 3.3%
Στην τρίτη θέση μιας πιθανής χρεοκοπίας είναι η Πορτογαλία με ποσοστό 33%, ενώ η Ισπανία, η Ιταλία, η Σλοβενία και η Ιρλανδία, συγκεντρώνουν αρκετά χαμηλά ποσοστά για το ενδεχόμενο κατάρρευσης.
Όσον αφορά τις πολιτικές μεγάλων ηγετών του κόσμου, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε αποσπά το 70% των θετικών απόψεων των αναγνωστών, με την Ανγκέλα Μέρκελ να ακολουθεί με ποσοστό 65% και τον Ντέιβιντ Κάμερον να είναι τρίτος με ποσοστό 50%.
Στην τέταρτη θέση ο Μπαράκ Ομπάμα με ποσοστό 45% θετικών απόψεων για την πολιτική του.





newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com