Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

«Η συμφωνία πρέπει να είναι επαληθεύσιμη και εκτελεστή»





Την ελπίδα του ότι οι συζητήσεις για την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας θα είναι επιτυχείς εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, σημειώνοντας ωστόσο πως οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να είναι επαληθεύσιμη και εκτελεστή.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Obama προέβη στην παραπάνω δήλωσε μετά από τη συνάντησή του με τον Εμίρη του Κουβέιτ, σεΐχη Sabah al-Ahmad al-Jaber al-Sabah.
"Μοιράστηκα με τον Εμίρη την ελπίδα μου πως οι διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Kerry και Lavrov στη Γενεύη θα αποδώσουν καρπούς,» σημείωσε ο Obama.
«Αλλά επανέλαβα ότι έχω πει δημοσίως, το οποίο είναι ότι κάθε συμφωνία θα πρέπει να είναι επαληθεύσιμη και εκτελεστή», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com