Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεργασία των πολεμικών αεροποριών Ελλάδας - Κατάρ...





Αντιπροσωπεία της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, προκειμένου να προετοιμάσουν κοινή εκπαίδευση των δύο αεροποριών.
Σκοπός της προγραμματισμένης επίσκεψης των Καταρινών αξιωματικών υπό τον ταξίαρχο Χαζάα Νάσερ Αλ- Σαχουάνι είναι η υπογραφή Τεχνικής Συμφωνίας και η προετοιμασία της συνεκπαίδευσης των Πολεμικών Αεροποριών των δύο κρατών, στο πλαίσιο διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας, αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται, σύμφωνα με τον προγραμματισμό να έρθουν στην Ελλάδα αεροσκάφη και προσωπικό από το Κατάρ προκειμένου να συνεκπαιδευτούν με τους δικούς μας αεροπόρους.





newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com