Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ - Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΙΩΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)




ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΣΙΩΠΟΥΝ.....
Aυτές τις ώρες στην ιστορικότερη Χριστιανική πόλης της Συρίας, την Μααλουλα με την πλειοψηφία των κατοίκων της να είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δυνάμεις τους Συριακού στρατού και της αεροπορίας προσπαθούν να ανακταλαβουν την πόλη από τους Ισλαμιστές τρομοκράτες.
Κανένα Ελληνικό μέσο ενημέρωσης δεν μεταδίσει την είδηση ότι Ισλαμιστές τρομοκράτες με αμερικανική στρατιωτκή περιβολή σκότωσαν και όλους τους φρουρούς στο φυλάκιο έξω από την πόλη και εισέβαλαν σε αυτή καλώντας τους κατοίκους (όσους δεν έφυγαν) με ντουντούκες, να ασπαστούν το Ισλάμ διαφορετικά θα θανατωθούν!
Κατέστρεψαν εκκλησίες και γκρέμισαν το άγαλμα της Παναγίας που δέσποζε στην περιοχή. Στην περιοχή βρίσκεται και το ιστορικό ορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Θέκλας όπου έχουν καταφύγει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ηλικιωμένοι και παιδιά.
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΑ!


makelio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com