Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«Καμία περικοπή σε ένστολους το 2014» ...





Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της SEEBRIG, στο Στρατόπεδο «Σχοινά» στον Τύρναβο.
Ο υπουργός συνοδεύονταν από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο και ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά καθώς και εκπροσώπους των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών των χωρών που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Υπουργών Άμυνας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEDM).
avramopoulos larissa 3
Στη συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος μετέβη στη 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας προκειμένου να ενημερωθεί για την αποστολή, το έργο, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους.
Στο περιθώριο των επαφών που είχε με ένστολους και αποστράτους, ο υπουργός επανέλαβε την πρωθυπουργική δέσμευση πως δε θα υπάρξει κανενός είδους περικοπή στον στρατιωτικό κλάδο το νέο έτος.


Πηγή: www.onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com