Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

"Η Vodafone εργάζεται για την βρετανική κατασκοπεία"!!!





Μεγάλες ιδιωτικές τηλεπικοινωνιακές εταιρείες παρείχαν στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες πολύ μεγαλύτερη βοήθεια σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση των χρηστών του Διαδικτύου, από ότι ήταν γνωστό μέχρι σήμερα.
Ορισμένες από αυτές κατήρτιζαν γι΄αυτό το σκοπό συγκεκριμένα προγράμματα συλλογής πληροφοριών, αποκαλύπτουν σήμερα Παρασκευή τα γερμανικά έντυπα NDR και Sueddeutsche Zeitung επικαλούμενα νέα έγγραφα, τα οποία παρουσίασε ο Έντουαρντ Σνόουντεν.
Οι εταιρείες αυτές είναι οι ακόλουθες: British Telecom, Verizon, Vodafone, Level 3, Global Crossing, Interoute και Viatel, οι οποίες ελέγχουν σημαντικό μέρος της παγκόσμιας διαδικτυακής υποδομής.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com