Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 1,453 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.





Ενα 24ωρο πριν λήξει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις πρώτες 589 θέσεις εργασίας στο μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης (οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου), δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια από το υπουργείο Οικονομικών και η νέα προκήρυξη που αφορά στις υπόλοιπες 1.453 προσλήψεις.
Οπως προκύπτει από την προκήρυξη, εκτός από τους 589, θα προσληφθούν ακόμη 1.453 άτομα, με δίμηνες συμβάσεις, οι οποίοι θα εργασθούν στο μεταβατικό φορέα της δημόσιας τηλεόρασης μέχρι τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. Ο προϋπολογισμός για τη μισθοδοσία των 1.453 ατόμων που θα προσληφθούν ανέρχεται στα 6,5 εκατ. ευρώ.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά έως τα μεσάνυχτα της 9ης Αυγούστου και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση η οποία είναι διαθέσιμη στους ιστοτόπους minfin.gr και minpress.gr. Οπως διευκρινίζεται στην προκήρυξη κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μια μόνο αίτηση και για θέσεις μιας μόνο ειδικότητας και κατηγορίας προσωπικού.
Οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί για τις 589 θέσεις, οι οποίες μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης ξεπερνούσαν τις 4.500, διατηρούνται και για τη νέα προκήρυξη. Δηλαδή οι υποψήφιοι, με την ίδια αίτηση μπορούν να συμμετέχουν και στο νέο διαγωνισμό για τις 1.453 θέσεις. Ωστόσο, όπως σημειώνεται στη νέα προκήρυξη, επιτρέπεται η η υποβολή νέας αίτησης για την ίδια ή και άλλη θέση ειδικότητας ή κατηγορίας. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θεωρείται ως μη υποβληθείσα η προηγούμενη υποψηφιότητα και λαμβάνεται υπόψη μόνο η τελευταία.
Παράλληλα, στη νέα προκήρυξη πλήρωσης θέσεων στο μεταβατικό φορέα της δημόσιας τηλεόρασης σημειώνεται πως η πρόσληψη των 1.453 ατόμων θα γίνει σταδιακά, ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες ανάγκες και μόλις εκκενωθούν οι εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και της Θεσσαλονίκης.
Οπως και στην προηγούμενη προκήρυξη, για την οποία δόθηκε παράταση έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση με 200 μόρια για τους εργαζόμενους της πρώην ΕΡΤ.
Οπως αναφέρεται στην προκήρυξη όλοι οι υποψήφιοι πρέπει:
- Να είναι ενήλικοι
- Οσοι δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια να αποδείξουν ότι γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα σε επαρκή βαθμό προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά
- Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για τη θέση
- Να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης
- Να κατέχουν τους απαραίτητους τίτλους σπουδών μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων
- Να μην κατέχουν έμμισθη θέση ή απασχόληση στο στενό και στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα
- Να έχουν προϋπηρεσία σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα στην ειδικότητα που υποβάλλουν αίτηση
- Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις
Παράλληλα, στην προκήρυξη περιγράφονται αναλυτικά τα κριτήρια αξιολόγησης, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την επιλογή των υποψηφίων και αναλύεται το πόσα μόρια μπορεί να συγκεντρώσει κάθε υποψήφιος αναλόγως των προσόντων του.
Οπως και στην προηγούμενη προκήρυξη για τις 589 θέσεις έτσι και τώρα όσοι απολυμένοι, λόγω της κατάργησης της ΕΡΤ, με συνεχή υπηρεσία τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια στον φορέα που δεν έχουν άλλη παράλληλη εργασία, υποβάλλουν αίτηση, θα πριμοδοτούνται με 200 μονάδες.
Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό τόπο minfin.gr του υπουργείου Οικονομικών.
Δείτε αναλυτικά τις προκηρυσσόμενες θέσεις ανά κατηγορία και περιοχή πατώντας πάνω στους παρακάτω πίνακες της προκήρυξης:

theseis-ergasias-1

theseis-ergasias-2

theseis-ergasias-4

theseis-ergasias-5

theseis-ergasias-6
theseis-ergasias-8

likavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com