Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ του Σαμαρά για τον Σεπτέμβρη!!!



Τι είπε στους υπουργούς του και τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί...


Κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό είπε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου που πέρασε στα ψιλά, ωστόσο δεν είναι. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για γενικευμένη 
αναταραχή,από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα:

«Αυτούς τους μήνες η αντιπολίτευση θα κάνει ότι μπορεί για να αλλοιώσει ή να ματαιώσει την προσπάθειά μας. Ήδη έχει προαναγγείλει ότι θέλει να θέσει τη χώρα σε γενικευμένη αναταραχή. Δεν θα το πετύχει, οι πολίτες αντιλαμβάνονται το επικίνδυνο και αντιδημοκρατικό παιχνίδι τους. Μπορεί όμως να μας αποπροσανατολίσει οδηγώντας σε λάθη και αποτυχίες. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί, θέλω δουλειά , θέλω τήρηση του προγράμματος»



http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com