Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Τεσσάρα για Ανόβερο...



Τεσσάρα για το Ανόβερο και την Γκλάντμπαχ,Αμβούργο και νίκες για Βόλγσμπουργκ εντός και στην Νυρεμβέργη για Άουγκσμπουργκ.

Η Μάινζ ήταν το φαβορί και επιζητούσε την νίκη επί του Ανόβερου ωστόσο το Ανόβερο ερχόταν με τον αέρα νικητή από την Σάλκε διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμα του επικρατώντας της Μάιντς με 4-1.
Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ το Ανόβερο από το 12' με τον Μίλερ αλλά στην συνέχεια κυριάρχησε στο γήπεδο και με τα γκολ των Ντιούφ,Σόμπιεχ,Κόναν και Μπριμπ έφτασαν στην άνετη επικράτηση.
Τεσσάρα εκτός από το Ανόβερο πέτυχε και η Γκλάντμπαχ που σκόρπισε την Βέρντερ με 4-1.Τα γκολ ο Κρούζε και ο Χέρμαν από τους γηπεδούχους ενώ τα άλλα δύο προήλθαν από αυτογκόλ των Αράνγκ και Νόρντβεϊντ.
Για την Βόλφσμπουργκ η νίκη ήρθε από το πρώτο ημίχρονο εναντίον της Χέρτα.Τα γκολ ο Όλιτς στο 42' και στο 45' ο Ντιέγκο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε.
Το Αμβούργο επικράτησε εύκολα με 4-0 της Μπραουνσβάϊγκ με τα γκολ να τα πετυχαίνουν οι Φαν Ντερ Φαρτ,Ζούα και Καλάνογλου.
Τέλος ,το γκολ του Βόγκτ στο 84' χάρισε σπουδαίο διπλό στην Άουγκσμπουργκ με 1-0 στην Νυρεμβέργη.


www.ta-athlitika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com