Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

ΑΜΕΣΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΟ;;; κ. ΥΕΘΑ ΔΗΜ. 
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.ΕΤΗΡΗΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ;;;ΟΙ...ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.

ΤΟΥ δρ ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΟΥΓΟΥ

ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ

ΣΤΗΝ VIIIMEΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΟΙ ΛΙΣΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ/ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ....ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΝΔ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ..../ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΜΙΛΑΝΕ..../ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘ ΟΛΑ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ. ΓΑΛΛΟΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ./ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

ΤΟΝ ΔΙΕΔΕΧΘΗ Ο ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ , ΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΣΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΙΖΑΣ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΡΙΘΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ, ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΑΔΙΣΠΟ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΕΘΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΛΠ.ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2005 ΗΤΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ ΤΗΣ ΣΣΕ/ΝΕΟΤΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΜΕ ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ/Η ΤΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Α/ΓΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΒΑΛΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΗΡΘΕ ΤΟΤΕ Α/ΓΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΒΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣ ..ΠΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ.


ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ Ο ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ/ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ/ΑΛΛΑ Ο ΓΚΙΖΑΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ/ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΔ/ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΟΧΙ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ...
ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο Α/ΓΕΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΞΕΧΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΔΕΝΑΡΧΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΥΤΣΙΔΗΣ...ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ;
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ....


ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ /ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ/ΕΚΡΙΘΗ ΠΑΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ..
Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ/ΑΓΙΟΣ ΟΥΡΟΣ/ΟΤΑΝ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ ΘΑ ΕΚΑΙΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΚΕΙ.../ΕΚΡΙΘΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ....ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ...
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΣΕΡΒΙΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ, ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΛΠ, ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑΣΙΜΟ.


ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ,ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ NRF-LAND COMPONENT ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ...ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ...ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΥΝΕΣ...ΚΛΠΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΥΝ Α/ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ...
ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ/ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΕΣ/Η ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΜΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ/ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.../ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΚΑΛΟ ΚΟΜΑΝΤΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.../ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ. ΕΔΩ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Β ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ. ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.../ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ 1945.


ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΥΝ ΑΣΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΣΣ/ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΝΑΤΟ ΝΙΚΟΣ ΔΕΒΕΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ./ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.../ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΕΛΙΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΦΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ..../ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ. ΕΚΛΗΘΗ. ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ...ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ/ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ 12 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΙΑΖΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ 8/ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr