Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Η Άμυνα "μετακόμισε" Κυκλάδες - Οι "επιχειρηματίες" της Μυκόνου και τα "πολιτικά χωριά" της Πάρου...





Αυτή η εβδομάδα είναι η απόλυτη εβδομάδα καλοκαιρινής ραστώνης για τους Έλληνες. Και καμία τρόϊκα δεν πρόκειται ποτέ να “σπάσει” αυτό το “κατεστημένο”. Και βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε δεν υποστηρίζουμε ότι οι Έλληνες έχουν ξεχυθεί στις πανέμορφες μεν αλλά τσουχτερές σε τιμές παραλίες των Κυκλάδων.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων έκανε από καθόλου έως ελάχιστες διακοπές. Οι περισσότεροι στα χωριά που ευτυχώς όλοι εμείς οι “Αθηναίοι” θυμηθήκαμε ότι έχουμε. Στις Κυκλάδες έχουν άλλοι προνόμιο διακοπών. Και πολλοί πάρα πολλοί απ΄ αυτούς έχουν σχέση με την Άμυνα.

Ειδικά σε δύο νησιά: Μύκονος και Πάρος.

Στη Μύκονο συγκεντρώνονται κυρίως οι επιχειρηματίες του χώρου. Αλλά και κάποιοι υπουργοί που από την Ψαρρού έλεγαν ότι υπογράφουν υποθέσεις του ΥΠΕΘΑ. Όποιος δημοσιογράφος τολμούσε να το γράψει -λες και ήταν έγκλημα- άκουγε τα “σχολιανά” του . Για να μην ξεχνιόμαστε... 

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες του χώρου της Άμυνας είχαν από τα πρώτα εκατομμύρια που έβγαλαν από τις αγοραπωλησίες “επενδυσει” σε ακίνητη περιουσία στο νησί αλλά και ...σε πλωτή με την οποία πήγαιναν για να μην ...αναγκάζονται να συνταξιδεύουν με τους κοινούς θνητούς. Κάποιοι τώρα τελευταία το γύρισαν και στο ελικόπτερο!

Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν και ότι κάποιοι έχουν να αντιμετωπίσουν πια και δικαστικές έρευνες για διάφορες υποθέσεις στις οποίες είχαν άμεση ή έμμεση εμπλοκή και φέτος τιμούν ...το νησί των ανέμων.

Στην Πάρο πάλι έχουμε τα λεγόμενα...πολιτικά χωριά. Πρόκειται για συγκροτήματα κατοικιών -μονοκατοικιών για την ακρίβεια_ τα οποία ανήκουν σε πολιτικούς των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων . ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Η προτίμηση που έδειξαν στον συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων διάφοροι πρώην πλέον αλλά και νυν πολιτικοί και υπουργοί είναι ...συγκλονιστική.

Σ΄ αυτά τα “πολιτικά χωριά” βρίσκονται αυτές τις ημέρες δεκάδες πολιτικοί μεταξύ των οποίων και αρκετοί νυν υπουργοί, έχοντας πάρει το “πράσινο φως” από τον Σαμαρά. Ελπίζουμε ο κυκλαδίτικος αέρας να φρεσκάρει λίγο τα μυαλά τους. Και πάντως να μην τους τα πάρει. Κι άλλο εννοούμε. Γιατί με την επιστροφή θα καταλάβουν πάρα πολύ καλά ότι φέτος δεν θα υπάρξει ...φθινόπωρο. Θα μπουν απ΄ ευθείας στην "βαρυχειμωνιά" των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι και φέτος δεν κατόρθωσαν να κάνουν διακοπές γιατί δίνουν μάχη επιβίωσης.


onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com