Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Παρ' ολίγον θερμό επεισόδιο στην κυβέρνηση...




Η κάλυψη θέσεων γενικών γραμματέων στην κυβέρνηση, μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, εξακολουθεί να προκαλεί, όπως αποδείχθηκε από...

 διορισμό στην υπό κατάργηση Γενική Γραμματεία Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Μάλιστα, η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της, ενώ υπήρξαν και φήμες ότι σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση.

Η ίδια πάντως, μιλώντας στο «Έθνος» διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού, που επικαλούνται Τα Νέα, έλεγαν ότι η πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης είναι προσωρινή, καθώς δεν μπορούσε για νομικούς λόγους να μένει η θέση κενή.

Από το υπουργείο υπογράμμιζαν με νόημα ότι «είναι αδιανόητο την ώρα που 'τρέχουμε' για τη διαθεσιμότητα και απολύουμε καθαρίστριες, να αυξάνουμε τις θέσεις των αξιωματούχων...»

Για το όλο ζήτημα υπήρξε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ ενημερώθηκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com