Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Γιατί πρέπει να πίνουμε το πρωί χλιαρό νερό με λεμόνι...





Το χλιαρό νερό με το λεμόνι μετά ακριβώς από τον ύπνο και πριν το πρωϊνό γεύμα το δεν είναι καθόλου επιβαρυντικό... για την υγεία, απεναντίας είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο. 
 
Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε, είναι ότι σε ορισμένους ανθρώπους που έχουν την προδιάθεση μπορεί να τους ρίξει την πίεση. Είναι πολύ σημαντικό γιατί βοηθάει τόσο στην απομάκρυνση των τοξινών και στην αποτοξίνωση του συκωτιού. 

Μετά από τις ώρες της νηστείας, κατά τον βραδινό ύπνο (που δεν έχουμε φάει τουλάχιστον από το βράδυ), το νερό με το λεμόνι βρίσκει τον οργανισμό μας καθαρό και κενό και για το λόγο αυτό βοηθάει πολύ στην αποτοξίνωση του λίπους. Το συκώτι είναι ένα βασικό όργανο για τον μεταβολισμό του λίπους και για όλη τη διαδικασία του οργανισμού,έτσι το νερό με το λεμόνι συνεισφέρει σε ένα καλύτερο μεταβολισμό, δέρμα, αλλά και στην υγεία του παχέος εντέρου. 

boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com