Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Να παραιτηθεί ο Σπυρόπουλος που έστησε το κόλπο με τις συντάξεις των βουλευτών...





Η παρέμβαση του υπουργού εργασίας κ. Βρούτση, ο οποίος ακύρωσε το μεγάλο κόλπο που έστησε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος για να αυξήσει τις συντάξεις βουλευτών και δημάρχων, μπορεί να διασώζει τα προσχήματα αλλά η κοινωνία βράζει και απαιτεί από τον πρωθυπουργό της χώρας να αναλάβει επιτέλους πρωτοβουλίες. Σε μια περίοδο που η κρίση έσπρωξε στην ανεργία δύο εκατομμύρια Έλληνες, αποτελεί πρόκληση η απάτη που πήγε να στήσει ο διοικητής του χρεοκοπημένου ΙΚΑ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της συντεχνίας των βουλευτών και των δημάρχων.
Βεβαίως, ο ίδιος δεν έχει την παραμικρή ευαισθησία και για αυτό δεν πρόκειται να υποβάλλει την παραίτηση του. Άλλωστε, στη διάρκεια της διαδρομής του είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του. Είναι αυτός που χρεοκόπησε το ΠΑΣΟΚ παίρνοντας θαλασσοδάνεια 140 εκατ. ευρώ για να χτίσει πολυτελή γραφεία και γυμναστήρια για τον Γιωργάκη και την Μπιρμπίλη.Είναι αυτός που οδήγησε το ΙΚΑ στην διάλυση, αφού το μόνο που κάνουν οι υπηρεσίες του ιδρύματος είναι να τακτοποιούν υποθέσεις διαπλεκόμενων επιχειρηματιών που χρωστούν δισεκατομμύρια. Τον λόγο έχει ο πρωθυπουργός.

likavitos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com