Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Επιστολή του δημάρχου προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για να να μην καταργηθεί το Τάγμα Πεζικού στους Φιλιάτες...



Επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας,με την οποία ζητά να μη καταργηθεί το Τάγμα Πεζικού στους Φιλιάτες,απέστειλε ο δήμαρχος ΗγουμενίτσαςΓιώργος Κάτσινος. 

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

"Κύριε Υπουργέ,Το ενδεχόμενο της οριστικής κατάργησης του Τάγματος Πεζικού στους Φιλιάτες βρίσκει αντίθετη τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας, το Δημοτικό Συμβούλιο και την τοπική κοινωνία.Θεωρούμε ότι ο ανασχεδιασμός της συνολικής δομής των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να γίνει με γνώμονα το κοινό συμφέρον και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Το κλείσιμο των στρατοπέδων θα εντείνει το κλίμα ανασφάλειας, που ήδη υπάρχει σε σημαντικό βαθμό, ως απόρροια του κλεισίματος πολλών στρατιωτικών φυλακίων σε μεθόριες περιοχές της Ηπείρου τα τελευταία χρόνια.

Η γειτνίαση με την Αλβανία έχει δημιουργήσει «ειδικά» προβλήματα στην περιοχή και οι ανάγκες συνοριακής φύλαξης είναι αυξημένες.

Τέλος οι επιπτώσεις μιας τέτοιας απόφασης θα είναι οδυνηρές και για την τοπική οικονομία, αφού η λειτουργία του, τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Εκφράζοντας και την ομόφωνη άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλούμε να μην λάβετε μια τέτοια απόφαση που αφορά έναν ακριτικό Νομό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com