Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ...


Ε. Ράικου προς Ν. Νικολόπουλο : «Σχηματίστηκε ήδη φάκελος και διετάχθη δικαστική διερεύνηση με βάση τις ερωτήσεις του ΧΡΙ.Κ.Ε. στην Βουλή»
«Τρία δις τον χρόνο χάνονται στα πρυτανεία της διαπλοκής και της διαφθοράς»


Την Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, κ. Ελένη Ράϊκου, επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, κ. Νίκος Νικολόπουλος, προκειμένου να της παραδώσει μηνυτήρια αναφορά για την λαθρεμπορία καυσίμων και τα νοθευμένα καύσιμα στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Εξάλλου η κ. Ε. Ράικου ενημέρωσε τον Γ.Γ. του ΧΡΙ.Κ.Ε., ότι σχηματίστηκε ήδη φάκελος και διετάχθη δικαστική διερεύνηση με βάση τις ερωτήσεις του ΧΡΙ.Κ.Ε. στην Βουλή (αρ. πρωτ. 2049/24.9.2012 & 1939/924/21.4.2013)
Ο κ. Νικολόπουλος παρέδωσε στην εισαγγελική λειτουργό όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του καθώς και κάθε σχετικό δημοσίευμα, προκειμένου να διευκολύνει το έργο της και ζητώντας να «σπάσει» ένα μεγάλο απόστημα που υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά συγκαλύπτεται, καλύπτοντας τους «εντιμότατους φίλους» και ισχυρούς προστάτες της πολιτικής ελίτ.
Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου δήλωσε: «Χρόνια τώρα, δίνω αγώνα εντός Βουλής και εντός των δημοκρατικών θεσμών για να αποκαλυφθεί ένα κύκλωμα διαφθοράς που κερδοσκοπεί αισχρά στις πλάτες του κοσμάκη που φορολογείται με τον πιο βάναυσο τρόπο, αλλά και στις πλάτες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Δεν θα σταματήσω, όσους τοίχους και να βρω μπροστά μου, όσα στεγανά συγκάλυψης και να δημιουργήσουν τα πλοκάμια ενός ισχυρού συστήματος ντόπιων πιράνχας.
Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι… είμαστε όλοι ίδιοι. Και κάποιοι μπορεί να θέλουν να μας κάνουν… όλους ίδιους! Δεν τους έκανα την χάρη ποτέ και δεν θα τους την κάνω, παρά τον πόλεμο που έχω δεχτεί και την λάσπη που θέλουν να πετάνε και η οποία θα γυρίζει πάντοτε στα μούτρα τους, μέχρι να αποδειχτεί ποιοι είναι αυτοί που παριστάνουν τους πανίσχυρους και νομίζουν πως μπορούν να είναι υπεράνω του νόμου.

Οι Χριστιανοδημοκράτες έχουμε αποφασίσει να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, επιζητώντας την αλήθεια και τη δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα. Επιζητώντας την ισονομία επί της ουσίας και όχι φιλολογικά. Αυτό έκανα και σήμερα, ξέροντας πως στην Ελλάδα των δύο εκατομμυρίων ανέργων και της ακραίας φτώχειας των πολλών, δεν μπορεί να συνεχίζουν να υπάρχουν πρυτανεία διαπλοκής και διαφθοράς, αφαιρώντας από τη ρημαγμένη χώρα το τεράστιο ποσό των 3 δις τον χρόνο! Είναι πολλά αυτά τα χρήματα για να τα καρπώνονται άνομα τόσο λίγοι, όταν μπορούν νόμιμα να τα καρπώνονται όλοι οι πολίτες…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com