Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Σεξ: Οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες!!!



Το πολυπόθητο βραβείο για το καλύτερο σεξ γυναικών goes to….40άρες! Ναι, η ιδανική ηλικία είναι τα 40 έτη γιατί τότε μία γυναίκα απολαμβάνει καλύτερα το σεξ και είναι πιο έμπειρη!


Η νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό περιοδικό Top Sante, έγινε σε δείγμα 2.000 γυναικών διαφορετικών ηλικιών. Σύμφωνα με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα το 81% στις ηλικίες 40 – 50, δήλωσαν πως έχουν τεράστια διάθεση για σεξ, ενώ δεν έχουν αναστολές, θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα με τον σύντροφο τους και έχουν αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας καλά τι θέλουν για να ικανοποιηθούν οι ίδιες αλλά και οι άνδρες.
Ακόμη οι γυναίκες των 40 ετών δήλωσαν πως σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία της ζωής τους, έχουν περισσότερες φαντασιώσεις τις οποίες και…κάνουν πράξη στο κρεβάτι! Σε ποσοστό που αγγίζει το 70% μάλιστα, τονίζουν ότι πως ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να απογειώσουν έναν άνδρα στο κρεβάτι!
Κι αν εσείς άνδρες βαρεθήκατε τη φράση «ήσουν ό,τι καλύτερο είχα ποτέ», τότε δοκιμάστε την τύχη σας με μία 40άρα, αφού σύμφωνα με την έρευνα όταν δεν τους αρέσει το σεξ, απλά το λένε. Καλή σας τύχη!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com