Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....Ποινική δίωξη για κακούργημα κατά του Γιάννου Παπαντωνίου ...




Ρεπορτάζ: Έλενα Σιάνου
Ποινική διωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος του πρώην υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, Σταυρούλας Κουράκου για την υπόθεση πόθεν έσχες που προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. 
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του κατηγορούνται πως παρέλειψαν να δηλώσουν στο πόθεν έσχες τον λογαριασμό της κυρίας Κουράκου στην τράπεζα της Ελβετίας για τα έτη 2009 και 2010. 
Προηγήθηκε έρευνα από την εισαγγελέα κυρία Ράικου, στην οποία όταν εκλήθησαν να δώσουν εξηγήσεις, αρνήθηκαν τις κατηγορίες μέσω απολογητικού υπομνήματος, υποστηρίζοντας πως το εν λόγω ποσό αποτελεί καταπίστευμα υπέρ των ανήλικων παιδιών της κυρίας Κουράκου από τον πρώην σύζυγό της.
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Παπαντωνίου και η κυρία Κουράκου αναμένεται να δικαστούν τον Μάιο πάλι για κατηγορίες παράλειψης στη δήλωση του πόθεν έσχες σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ από τους οικονομικούς εισαγγελείς μελετάται η δικογραφία όπου ο πρώην υπουργός κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους τριών εκατ. ευρώ.











newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com