Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ .....Ο ελληνικός στρατός προμηθεύεται σαπούνια από την Τουρκία!(ΦΩΤΟ) !!!



Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο ελληνικός στρατός στη Θράκη προμηθεύεται τουρκικά σαπούνια, μάρκας Damla με έδρα το Αϊδίνιο.
Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «Ζαγάλισα» σύμφωνα με την οποία ο ελληνικός στρατός μέχρι πρότινος αγόραζε σαπούνια από ελληνική επιχείρηση.
Τα φθηνά τουρκικά προϊόντα έχουν γεμίσει εντός και εκτός Θράκης την ελληνική αγορά «βουλιάζοντας» ελληνικές επιχειρήσεις και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών, καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι αμφιβόλου ποιότητας.
«Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως είναι δυνατόν ο ελληνικός στρατός να στηρίζει την οικονομία του Αϊδινίου και να μην θέλει να στηρίξει την τοπική ελληνική οικονομία» αναφέρει το δημοσίευμα.
dalma








makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com