Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Διαυλείας Γαβριήλ: ''Πέθανε Εκείνος στο Σταυρό, για να πάρουμε εμείς αιώνια ζωή'' (ΦΩΤΟ)-ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ



Με μεγαλοπρέπεια και σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καλλιθέας η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης.
Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου ήταν κατάμεστος από πλήθος κόσμου, οι οποίοι έσπευσαν να προσκυνήσουν τον Εσταυρωμένο Ιησού.
Της Ακολουθίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Ο Επίσκοπος Διαυλείας μιλώντας στο εκκλησιάσμα μεταξύ άλλων ανέφερε: "Τι θα μπορούσαμε να πούμε μπροστά στην όψη του Εσταυρωμένου;"
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, Επίσκοπος Διαυλείας ανέπτυξε τα στοιχεία που οδήγησαν τον Χριστό να σταυρωθεί.
"Πέθανε Εκείνος πάνω στο Σταυρό, για να πάρουμε εμείς όλοι μας ζωή πνευματική, ζωή αιωνία", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβριήλ.


0-kalithea
0-kalithea1
0-kalithea2
0-kalithea3
0-kalithea4
0-kalithea6
0-kalithea9
0-kalithea10
0-kalithea11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com