Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

«Θα μηνύσουμε τον Καμίνη όπως και τους αστυνομικούς της φρουράς του»



Κασιδιάρης: Ο κ. Γερμενής και ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να πάει στο δήμαρχο να διαμαρτυρηθεί.

Την απόπειρα επίθεσης εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, από τον Γιώργο Γερμενή διέψευσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και ότι.... οπλοφορούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Το μόνο επεισόδιο που είδαν σήμερα ένα εκατομμύριο άνθρωποι είναι η επίθεση εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής από τη φρουρά του κ. Καμίνη. Και μία άλλη επίθεση ήταν αυτή στο Σύνταγμα από τα ΜΑΤ με χημικά», είπε, μιλώντας στον Alpha, ο Ηλίας Κασιδιάρης, κληθείς να σχολιάσει το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί.

«Ο κ. Καμίνης στις επόμενες εκλογές δε θα πάρει ούτε την ψήφο των Πακιστανών» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κασιδιάρης, τονίζοντας ότι «ο κ. Γερμενής και ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να πάει στο δήμαρχο να διαμαρτυρηθεί». 

«Ποιος σας είπε ότι είναι οπλισμένος; Το όπλο για το οποίο μιλάει στο βίντεο είναι για το όπλο του αστυνομικού της φρουράς του κ. Καμίνη», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως «το κοριτσάκι δεν δέχτηκε καμία επίθεση και χτύπημα από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής». 

«Θα μηνύσουμε τον κ. Καμίνη και τους αστυνομικούς της φρουράς του δημάρχου. Είναι επίθεση προς εκλεγμένο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου», ανέφερε ο κ. Κασιδιάρης. 

Σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα με αφορμή την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε ότι «αυτοί που πήγαν την Κυριακή από τις λαχαναγορές είχαν πάρει καμία άδεια».

«Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ανερχόμενη πολιτική δύναμη», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com