Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

“Από τις κινήσεις μας χτυπήθηκε το κοριτσάκι”



Ούτε μισή μέρα δεν άντεξαν τα ψέμματα και οι σκευωρίες του κατεστημένου. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο, οι αστυνομικοί (χωρίς στολή) του λαθροδημάρχου ομολόγησαν την ευθύνη τους για το χτύπημα που δέχθηκε ένα 12χρονο κορίτσι. Αντιγράφουμε το κείμενο από τα καθεστωτικά μέσα:
"Κατέθεσαν για το επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής οι δύο αστυνομικοί της φρουράς του δημάρχου Αθηναίων.  Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι επάνω στη συμπλοκή χτυπήθηκε το κορίτσι. Είπαν δηλαδή ότι στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν τον Γερμενή, χτυπήθηκε το κορίτσι". 


Ξεκάθαρα προκύπτει ότι ο συναγωνιστής Γερμενής ούτε τον Καμίνη χτύπησε, ούτε φυσικά κανένα παιδί. Επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την καταδίκη από την Δικαιοσύνη των ατόμων αυτών που βιαιοπράγησαν κατά εκλεγμένου βουλευτή. Όπως ομολόγησαν και οι ίδιοι, εξαιτίας της παράνομης επίθεσής τους στον βουλευτή χτυπήθηκε ένα 12χρονο παιδί. Για να δούμε τι θα πουν τώρα τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, που εδώ και 24 ώρες έχουν φλομώσει στο ψέμα τον ελληνικό λαό. Θα πουν επιτέλους την αλήθεια ή θα κάνουν γαργάρα αυτή τη βαρυσήμαντη εξέλιξη; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com