Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ Η ΝΑΤΟΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ !!!


Η χθεσινή συμφωνία του ΝΑΤΟ εγείρει ορισμένα ερωτήματα ως προς το πώς θα κινηθεί η πολυεθνική αυτή ναυτική αποστολή και κυρίως ποιος θα είναι ο χώρος δράσης της στο Αιγαίο.
Ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, διευκρίνισε ότι «η Τουρκία θα επιχειρεί μόνο εντός τουρκικών υδάτων και τουρκικού εναερίου χώρου και η Ελλάδα εντός των ελληνικών υδάτων και του ελληνικού εναερίου χώρου.

ΚΑΙ Η ΝΑΤΟΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ; 

Σύμφωνα με διπλωματική πηγή της Συμμαχίας, οι ναυτικές δυνάμεις των άλλων χωρών του ΝΑΤΟ θα μπορούν να περιπολούν τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Φυσικά, όλοι (συν της δύναμης Frontex) θα συνεργάζονται και θα συντονίζουν τις ενέργειές τους, υπό ΝΑΤΟϊκή διοίκηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr