Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ" ...





Πορεία πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στα Διαβατά κρατώντας αναμένος πυρσούς στα χέρια πολίτες που αντιδρούν στη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου. Μάλιστα σήμερα το πρωί έγινε επέμβαση της Αστυνομίας με στὀχο την απομάκρυνση των κατοίκων που αποτελούσαν την επιτροπή περιφρούρησης του στρατοπέδου.
Νωρίτερα, ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος, υποστήριξε πως οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για εμπαιγμό.
«Θεωρούμε εμπαιγμό αυτό που έκανε η κυβέρνηση. Μία εβδομάδα συζητάμε για εναλλακτικές προτάσεις όσον αφορά τα κέντρα μετεγκατάστασης προσφύγων και αντί του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου όλοι οι δήμαρχοι προτείναμε άλλους έξι χώρους στη Θεσσαλονίκη. Την απόφαση επικύρωσαν όλοι οι δήμαρχοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ ο γγ Μεταναστευτικής Πολιτικής δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τις προτάσεις μας στην κυβέρνηση», δήλωσε ο κ.Φωτόπουλος.
Μάλιστα μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα υπηρεσίας για τη διακοπή εργασιών.
Η πρόσβαση στο στρατόπεδο έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται συγκεντρωμένοι και σε σημείο της Συμμαχικής Οδού.
diavata_poreia_13_2_1 diavata_poreia_13_2_2 diavata_poreia_13_2_3
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com