Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΙΚΑΛΑ:ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ ...


Σε άτυπο "Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων" μετατρέπεται το Κλειστό Γυμναστήριο της Μπάρας, με οδηγία που έφτασε από την Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής και πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων.
Το Κλειστό της Μπάρας θα παρέχει προσωρινή φιλοξενία στους εκατοντάδες πρόσφυγες που αναμένεται να φτάσουν στην περιοχή μας τις επόμενες ώρες και μέρες, σε μια προσπάθεια να τους παρασχεθούν στέγη και τα βασικά αγαθά, όπως νερό, φαγητό, χώροι για την ατομική τους υγιεινή κλπ.. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες από το Δήμο Τρικκαίων για την υποδοχή των πρώτων «κυμάτων» προσφύγων, ενώ ο εντεταλμένος σύμβουλος εθελοντισμού του Δήμου, δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Λάππας, απευθύνει έκκληση στους Τρικαλινούς να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.
Πάντως ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου  σημειώνει ότι «απλώς θα φιλοξενήσουμε οικογένειες με παιδιά μέχρι να προωθηθούν πιο πάνω. Αν το η κατάσταση οξυνθεί περαιτέρω  τις επόμενες μέρες, τότε  το Κράτος πρέπει να δώσει λύση αφού το κλειστό φιλοξενεί δεκάδες συλλόγους».























http://trikalavoice.gr/news/2016/02/24/kentro-filoxenias-prosfygon-sto-kleisto-tis-mparas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com