Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Στον εισαγγελέα 22 μέλη του «Ρουβίκωνα» που εισέβαλαν στην ΕΡΤ...


Σε συλλήψεις μετατράπηκαν και οι 22 προσαγωγές μελών της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας», που έγιναν το βράδυ της Τρίτης, μετά την εισβολή τους σε στούντιο της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, το οποίο παρουσίαζαν, με αφορμή τα 50 χρόνια της Δημόσιας Τηλεόρασης, η Λιάνα Κανέλλη και ο Πάνος Χαρίτος.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα.

Την Τετάρτη αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο από τα «παρασκήνια» της εισβολής των μελών της αναρχικής ομάδας στην ΕΡΤ, στο οποίο διακρινονται από μακριά μέλη της ομάδας και εργαζόμενοι της ΕΡΤ που συνομιλούν σε πολύ υψηλούς τόνους, με ένταση και φωνές:

«Είναι πολιτική παρέμβαση, δεν θα κάνουμε τίποτα», αλλά και «μην χτυπάς», ακούγονται καθαρά, ενώ την ώρα εκείνη υποτίθεται πως υπήρχε σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση για το αν και πώς θα αναγνωσθεί το κείμενο της αναρχικής ομάδας στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com