Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Αυτό είναι το νέο Τζαμί στη Λέσβο και... ζητάει χρήματα!!!







Κατά καιρούς έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα  για τις αυθαιρεσίες που συμβαίνουν στη Λέσβο στα πλαίσια του «προσφυγικού».

Και εκεί που λέγαμε τα έχουμε δει όλα… εδώ και λίγο καιρό συμβαίνει κάτι που ξεπερνάει τη φαντασία.  «Εθελοντής»  έχει  δημιουργήσει το πρώτο Τζαμί στη Λέσβο μετά από 300 χρόνια! Ναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία...
Δεν είναι λόγια δικά μας αλλά του «εθελοντή»  Adonis Khan‎ ο οποίος με υπερηφάνεια διαλαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έστησε το πρώτο Τζαμί στη Λέσβο. Τζαμί το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο σκηνή. 
Το όλο θέμα θα άγγιζε το όρια της γραφικότητας ή της γελοιότητας αν δεν υπήρχε και η οικονομική παράμετρος.
Ο εν λόγω κύριος ζητάει χρήματα για να ενισχυθεί το τζαμί του και να υποστηριχθούν οι επόμενες δράσεις του!!! 
Δεν γνωρίζουμε σε ποιο σημείο της Λέσβου έχει στηθεί το τζαμί αφού δεν αναφέρει λεπτομέρειες.  Αντίθετα υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για να την οικονομική ενίσχυση της «πρωτοβουλίας» του !!!
Τελικά υπάρχει έλεγχος στη Λέσβο;  Το ΣΔΟΕ τουλάχιστον ακούει;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com