Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των ΙΧ εν μέσω κρίσης!...


Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών το μήνα Δεκέμβριο 2015 υπήρξαν αυξημένες κατά +6,7% ως προς το μήνα Δεκέμβριο 2014.

Συνολικά, το 2015 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών ήταν αυξημένες κατά +6,4% ως προς το 2014.
Η πρόοδος στις ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών αιτιάζεται στις αυξημένες πωλήσεις αυτοκινήτων προς επιχειρήσεις ενοικίασης, μακροχρόνιας μίσθωσης και επιχειρηματικούς ομίλους, ενώ ακόμη και με αυτήν την πρόοδο η αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται -71,8% χαμηλότερα ως προς το μέσο όρο της δεκαετίας 2000-2009.
Στα καινούργια φορτηγά σημειώθηκε αύξηση +16,0%, ως προς το περσινό έτος, εξαιτίας, μεταξύ άλλων, και εκτελέσεων διαγωνισμών.
Τέλος, στα καινούργια δίκυκλα (πλέον των 50 cc) οι ταξινομήσεις του έτους σημείωσαν αύξηση +6,8%, ως προς το 2014.
ix

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com